maandag 12 september 2011

9 september 2011

Groeten uit RC Goes
Een lunchclub in Zeeland én op vrijdagmiddag. Dat zou een mooi begin van het weekend kunnen zijn. RC Goes bestaat al sinds 1948 en komt sinds kort wekelijks bijeen in het onderkomen van de golfclub, vlak buiten de stad. En probeert daar bovendien een nieuw maaltijd-concept. Tijdens de borrel vooraf meteen aardige gesprekken over allerhande zaken die de clubleden bezighouden en aangeven waarom het zo prettig is om met elkaar te kunnen sparren en te klankborden als clubleden. Want in dit stuk van Zeeland moet er een hoop ‘samen’. Geografische ligging en inwoneraantal dwingen soms tot fusies.

Een van de clubleden heeft een half jaar geleden afscheid genomen en kwam vandaag vertellen hoe zijn ‘nieuwe’ leven als lid van Gedeputeerde Staten provincie Zeeland er uit ziet. Kijkjes achter de schermen, maar vooral in en rondom het water. Een boeiend verhaal dat eigenlijk nog veel langer zou kunnen duren, maar in een lunchclub is de tijd vaak extra strikt.

Een zeer interessante en gezellige clubbijeenkomst! Ik wil iedereen danken voor de gastvrijheid en speciaal Henk voor het brengen naar het station. Jammer dat ik niet iedereen heb kunnen spreken. In het kader van één van onze rubrieken in ons Bookazine (bijzondere classificaties) zag ik een hele mooie: schelpdiercultures. Daar willen we nog wel een keer meer van weten! We houden -zoals beloofd- contact, we zullen jullie de komende weken mailen en hopen op een paar mooie bijdragen vanuit RC Goes (die het 3 minutenpraatje weer in ere gaat herstellen!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten