maandag 12 september 2011

7 september 2011

Groeten uit RC Lisse-Bollenstreek
Bijzonder om de enthousiaste mensen achter Focus on the Crocus te ontmoeten. We hadden al iets over dit project gehoord. Ja, als je een club bent in de Bollenstreek, moet je iets met bloemen doen! Een prachtig ambitieus project dat met power gedragen wordt. Daar worden we helemaal vrolijk van. Temeer omdat Focus on the Crocus zo tastbaar en zichtbaar is. Daar wil je je als club graag mee identificeren en mee naar buiten treden. Met het plan om te beginnen met heel Zuid-Holland te beplanten met krokusbollen, hopen we met z’n allen dat dit een enorm gevolg gaat krijgen en dat er uiteindelijk om Europa een blauwpurperen lint met een mooie strik wordt gelegd. Vanuit de helikopter bekeken, welteverstaan. Wij zien het al voor ons. Het project is toegankelijk en door er scholen, verenigingen, het bedrijfsleven en overheden in te betrekken, creëer je niet alleen die prachtige bloemenzee, maar integreer je Rotary in het dagelijks leven. En dat haakt natuurlijk weer aan de PR-doelstellingen van ons eigen clubbezoeken-project. Laat zien waar je mee bezig bent en deel het.

Bovenal was het een bijzonder gezellige en warme avond in een club waar we ons helemaal thuisvoelden. Het is fijn te merken dat je enthousiasme en passie kunt delen. Met als gevolg dat we met een aantal nog een hele poos hebben zitten napraten en naborrelen over al die dingen die bij het leven horen. Dat maakt het Rotarian-zijn nu zo waardevol!

We danken RC Lisse-Bollenstreek voor de enorm goede zorgen en we gaan hoe dan ook iets voor elkaar betekenen! Hou ons op de hoogte van de Focus on the Crocus-ontwikkelingen. Wij hopen uiteraard dat we van jullie inspirerende input voor het Bookazine krijgen, dus: wordt vervolgd!

PS, in de bijlage alvast de visuele prikkel ter aanmoediging!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten