vrijdag 16 september 2011

13 september 2011

Groeten uit Roermond-Maas en Roer

Bijzonder om tijdens een avond zoveel aspecten van Rotary in relatie tot begrippen als jong, dynamisch en de toekomst te mogen ervaren. Met de installatie van twee nieuwe leden, een uitgestelde verjaardag van het jaarkind Gaspar, twee voordrachten van een exchange (Mexico) en een uitwisseling (Zuid-Afrika) waanden we ons aan de Oolderplas in verre oorden en toch zo vertrouwd thuis. Wat een gezellige sfeer! De voorzitter meldde vooraf dat avond een vol programma bood (en ze voegde er aan toe: “dan gaan we toch gewoon tot elf uur door!”) maar het was vooral een prettige aaneenschakeling van bijzondere momenten.

RC Roermond-Maas en Roer is een pilotclub en dat betekent dat ze tweewekelijks samenkomen (maar iedere dinsdag is wel Rotarydag!) en in de invulling wordt afgeweken van de strikte Avenue-principes. Desalniettemin veel vertrouwde en herkenbare zaken, en bovenal veel power! Het was een nadrukkelijk gastvrije avond, waarin –ondanks het volle programma- er gewoon tijd voor ons verhaaltje werd ingeruimd.

We willen iedereen van RC Roermond-Maas en Roer heel erg bedanken voor al het goeds. We gingen met een heel voldaan gevoel huiswaarts en hopen straks op onze volgende tour de boeken bij jullie langs te brengen. We houden contact en onze verslagen kunnen jullie lezen op http://roterendinspirerend.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten