vrijdag 16 september 2011

13 september 2011
Groeten uit RC Eindhoven-Noord
Bijzonder om middels het bijwonen van de clubzaken zo geïnspireerd te raken. Waar de voorzitter vooraf een beetje verontschuldigend over het programma was, beaamden wij dat dit juist de gelegenheden zijn om in een half uur heel veel over de ins & outs van de club te weten te komen. En we troffen een hele actieve club: hier wordt gebouwd en zo te merken heel constructief. We hoorden lovende woorden over het contact en de activiteiten met de Duitse zusterclub. Afgelopen zaterdag beleefden de leden –samen met de RC Moers- een interessante architectonische dag in de havengebieden van Dusseldorf. Horen we her en der nog wel eens dat de contacten met de zusterclubs op sterven na dood zijn, blijkt hier toch echt het positieve tegenovergestelde. Mooi om te horen hoe de thematiek van het nieuwe bouwen in de oude havens eigenlijk als een fundament onder het contact met de zusterclub ligt.
Ook bijzondere momenten van prikkelende overdenking. Het is goed om af ent oe even weer stil te staan bij de werkelijke fundamenten van Rotary en ze te toetsen aan de huidige ontwikkelingen of persoonlijke visie. En te merken dat je er als club echt voor elkaar bent, als sommige bouwwerken even dreigen in te storten.
We danken iedereen voor een hele gezellige, maar vooral interessante en informatieve clubbijeenkomst en voor de goede zorgen. We benaderen jullie graag voor het vervolg van ons Bookazine, dus onze vragen komen binnenkort jullie kant op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten