zaterdag 10 september 2011

6 september 2011

Groeten uit RC Oosterhout-de Warande
Bijzonder om alleen maar heren te treffen in een club die slechts een paar jaar bestaat. Waar blijft de tijd! En het logo: een pakmans met gun dat twijfelt of hij de blondine in zijn houdgreep links of rechtsom gaat omleggen. We werden bij binnenkomst al gewaarschuwd: de jongens van Oosterhout-de Warande zijn anders.

We waren in goed gezelschap van de gouverneur die het gelukkig allemaal net zo luchtig opvatte als wij. En de uitleg van het logo was plausibel. Je moet met goede argumenten komen, en met lef!  We ervaarden een pittige club, met heel veel relativeringsvermogen en respect. En heel veel lekkere recalcitrante ideetjes en insteken. Door echt verder te praten met die en gene, bleek de rechtvaardiging voor dit ‘Sjors-gedrag van de club. De voorzitter heeft positief en constructief dwarsliggen tot een hogere kunst verheven en met zulke goede tools dwingt dat respect af. Dit clubbezoek was een schot in de roos en we hadden een monsteravond! Het vaantje is inmiddels binnen (dank), alleen mis ik hierop het wapen? Speuren op de site van de club heeft geen zin, graven in Lead levert wel wat gniffelwerk op. Heerlijk!


We willen de leden van RC Oosterhout-de Warande bedanken voor een hele fijne en gezellige avond. En we hebben de uitnodiging om het 1e exemplaar van het Bookazine in enthousiaste dank aanvaard. Eelco, je ziet ons in het voorjaar! We zijn bijna geneigd om van het Bookazine speciaal voor deze club een aantal dwarsliggers te laten drukken (u weet wel, handzaam boekje op z’n kant en formaat Iphone)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten