zondag 18 september 2011

15 september 2011

Groeten uit RC Brunssum-Onderbanken
Hoe bijzonder om in de kelders van een authentieke hoeve –trappetje op en af- in een typische Limburgse sfeer te komen. En meteen een bekende te treffen, een gezicht dat we eerder in het zuiden van het land zagen destijds als lid van RC Kerkrade (“…zijn jullie eerder in Kerkrade geweest dan bij ons?!” was het verontwaardigde antwoord van RC Brunssum-Onderbanken) en nu in de functie van regiovoorzitter. En daarmee was de toon van een fijne en vooral open avond gezet. Ja, we waren al een keer eerder in deze streek, en dat is waarom we graag nog een keer naar Zuid-Limburg terug wilden komen; vanwege die open gezelligheid! Gewoon lekker even zingen als iemand een jaartje ouder is geworden.

RC Brunssum-Onderbanken is opgericht in 2003. Een dynamische en pittige club: veel jonge leden (de jongste was 24 toen hij geïnstalleerd werd) en vanavond vanwege de topics van de regiovoorzitter ruimte en tijd om op een zinvolle manier te discussiëren over de wezenlijke dingen waar je als club en de toekomst mee bezig bent. Opvallend veel nadruk op samenwerkingen binnen de regio’s en een aantal mooie initiatieven. We waren onder de indruk van intentie en de wijze waarop de dingen werden besproken!

Fijn dat we op een aantal bijzondere bijdragen voor het Bookazine kunnen rekenen. En wat de rest waarschijnlijk nog niet weet: we hebben met Monique –we wilden haar etalages in Brunssum toch even zien- afgesproken dat we er een gezamenlijke sessie van maken als we in het voorjaar de boeken komen brengen. Hoe meer clubs, hoe meer vreugd. Past helemaal in de visie van regiovoorzitter.

Iedereen dank voor een zeer gezellige en zinvolle avond; we komen snel per mail bij jullie terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten