vrijdag 16 september 2011

14 september 2011

Groeten uit RC Neede

Bijzonder om alweer deelgenoot te zijn van een installatie! Het gaat goed met de ledenwerving. Uiteraard is dit één van de thema’s die we aanstippen tijdens onze clubbezoeken, maar het is altijd weer een mooi moment als een nieuweling Rotarian wordt. En je met z’n allen weer even stilstaat bij wat Rotary is.

We kondigen ons bezoek van te voren altijd aan, maar de reactie van de secretaris was deze keer van een prikkelende en geestige aard. Ons werd gevraagd een lezing van 40 minuten + discussietijd voor te bereiden. Voor het geval de andere gastspreker niet kwam opdagen… En in het geval van verschijnen allebei zou het principe kop-of-munt worden toegepast. Hadden we al zo’n voorgevoel dat het muntje voor ons gunstig zou vallen, gunden we daarmee toch de gouverneur zijn spreektijd.

Vermeldenswaardig is de meest creatieve en originele attendancekaart, speciaal gemaakt voor  ons 68e clubbezoek. Deze wordt ingescand en gaat op het blog! Met zulke persoonlijke initiatieven en aardigheidjes voel je extra welkom in een club. En is het helemaal niet erg dat we die 40 minuten spreektijd voor niets hebben voorbereid. Daarmee kunnen we alleen maar zeggen: we komen dus een keer terug om een hele vergadering vol te praten.

We willen iedereen van RC Neede bedanken voor een hele gezellige en inspirerende clubbijeenkomst. Fijn dat er  in korte tijd spontane input voor het Bookazine naar boven komt. We houden contact met jullie en op ons blog kunnen jullie alle clubbezoeken lezen (en dan tellen of er inderdaad 67 voorgaande waren)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten