woensdag 30 november 2011

29 november 2011

Groeten uit RC Hilversum 3
Een club die al lang op ons lijstje stond. Vanwege de wijze waarop ze zich op haar website presenteert. Heel persoonlijk, heel bijzonder. Onze nieuwsgierigheid naar de mensen achter quotes die bijna letterlijk uit ons Bookazine lijken te komen, kreeg een antwoord. Tegen de achtergrond van een schitterende en waardige ambiance ontmoetten we de leden van RC Hilversum 3. We waren meteen thuis. De derde Hilversumse club met een knipoog naar nostalgie, toekomst en het lokale karakter. De naam getuigt van creativiteit, en dat spreekt ons aan.

Maar wat vooral opviel: echtheid & hechtheid. Bijna een nieuwe rubriek en zo ja: opgedragen aan RC Hilversum 3. De club waar kunnen en durven delen in geluk en verdriet zo vanzelfsprekend is. En daar waren we oprecht stil van, merkten we op de terugreis. Even radiostilte en de emotie op onze eigen golflengte afstemmen. Soms is het lastig om precies de vinger te leggen op hoe en waarom; wat maakt zo’n avond zo speciaal? Soms blijft een vraag slechts een antwoord op een ultieme synergie. Het samengaan van delen is meer dan de optelsom van delen.

Samen met een aantal partners van de leden (ook dat wil  RC Hilversum graag delen) beleefden we een avond waar we met bijzonder veel respect aan terug zullen blijven denken. Met een goed en inspirerend verhaal van een van de leden over het heden ten dage lef & visie hebben in de grillige grafische wereld, een spontaan gebrachte actie van de plaatselijke Rotaracters (de speculaas vond grif aftrek na de bijeenkomst), fijne gesprekken en een goede maaltijd kunnen we de slotwoorden van de voorzitter beamen: dit zijn alle mooie facetten van Rotary. De hele mooie…

Wij danken jullie bijzonder voor deze ervaring. Graag mailen we jullie volgende week een aantal gerichte vragen voor input. Om alvast even te kijken: op onze site http://www.roterend-en-inspirerend.nl/  en het blog waar we alle groeten uit de andere clubs hebben genoteerd http://www.roterendinspirerend.blogspot.com/ . We stemmen graag weer op jullie af en houden contact!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten