dinsdag 6 december 2011

1 december 2011
groeten uit RC Zwijndrecht-Waal & Devel
Vanuit de catacomben van een prachtig etablissement aan het water -met of zonder uitzicht, maar als het donker is, weerspiegelt de sfeer binnen meer dan de impuls van buitenaf kan zijn- kwamen we samen op een memorabel moment. Ons 99e clubbezoek. Zo kun je overal een feest van maken, zo ben je soms ineens deelgenoot van een wederom bijzondere avond. En passant pratend horen we de meest verrassende verhalen, zo ook deze avond. Uit de ervaringen van een van de clubleden -waaruit maar weer eens des te meer blijkt dat toeval niet bestaat- werd een prachtig internationaal project in Zuid-Afrika geboren. En als in de lijn van datzelfde toeval de Duitse pers er ook nog opduikt en het project een nog groter succes wordt, is het mooi om de trots in de ogen van deze initiator te zien.
Gezellige avond, leuke en inspirerende gesprekken. Ja! Maar ook een andere kijk op humor. En over hoe we met z´n allen -wetenschappelijk of niet bewezen- veel meer en langer plezier van het leven kunnen hebben. Ook de voorzitter bracht een aantal actuele zaken onder onze aandacht, waaruit we concludeerden: leuk om op deze manier even bij de gang van zaken in onze directe omgeving stil te staan. De toegankelijke gepassioneerde gastspreker wist ons tot in de late kwartieren te boeien met een thema waar velen meer over wilden weten.

Dank aan alle leden van RC Zwijndrecht-Waal & Devel voor deze boeiende avond. Op naar de 100 en we horen graag meer van jullie over de mooie dingen waar jullie mee bezig zijn, dus wordt vervolgd. Zie ons blog http://roterendinspirerend.blogspot.com/ en onze  site voor vervolg http://www.roterend-en-inspirerend.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten