zondag 6 november 2011

3 november 2011

Groeten uit RC Assen
Ha bonusmutti, al tijd voor een balletje mayo? Of ben je aan de kaviaar bij Rotary?” Kijk, dat is klare taal! Een Whatsapp voor één van mijn tafelgenotes. Hier gaan het vooroordeel over Rotary en de moderne communicatie toch wel heel bijzonder hand in hand… En om het te bezegelen: de moderne jonge vrouwelijke Rotarian kan tegenwoordig ook Bonusmoeder zijn.

We beleven een zeer geanimeerde avond met de leden van RC Assen. Pads & Phones paraat tussen het tafelzilver en kandelaars van Van der Valk en er wordt wat afgecommuniceerd! Niet alleen via de toetsen. We hebben een aantal bijzondere gesprekken met de leden van deze actieve club en halen met die en gene aardige herinneringen op. Bijzondere anekdotes en herkenbare zaken.

Vervolgens een interessant en leerzaam verhaal van één van de leden. Als je de ambities en de goede kennis hebt én deze goed inzet kun je heden ten dage overleven in de lastige en grillige wereld van makelaardij. Uit de voordracht blijkt maar weer eens des te meer dat ondernemerschap ook een kunst is. Anticiperen en aanvoelen!

We willen de leden van RC Assen heel hartelijk danken voor een avond vol wijsheid & warmte. Zoals we vaak zeggen: het is altijd toch een beetje thuiskomen. Zo ook deze avond. Met zoveel creativiteit en ondernemerschap –maar ook diversiteit- in de club, hopen we op aardige input voor ons Bookazine. (In het kader van het imago van Rotary t.a.v. onze doelstellingen zijn we vanavond verwend!)  We komen zoals beloofd heel snel terug! Jullie kunnen alles over ons project en het Bookazine teruglezen op http://www.roterend-en-inspirerend.nl/ en tot contact!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten