woensdag 23 november 2011

18 november 2011

Groeten uit RC Almere New Town
De jongste club van Nederland! Deze stond al een poosje op ons verlanglijstje; deze club is in juli 2011 gecharterd en totally new! Benieuwd naar drijfveren van deze enthousiaste Rotarians -waar we en passant al het een en ander over gelezen hadden- reden we naar Almere-Poort.

De leden komen samen in een dynamische locatie: het kleurige hart van een flitsend nieuw sportcentrum. De omgeving is nog under construction, maar alles wijst er op dat dat binnenkort gaat veranderen. Een mooie parallel met deze club: even kleurrijk en energiek en druk bouwend aan de toekomst. En aan de vooravond van een belangrijk en spannend project. Sintcircus is het charterproject en tijdens de clubbijeenkomst werden alle puntjes voor dit grootste evenement –dat de dag erna plaats zou vinden- op vakkundige wijze op de i gezet. De i van inzet en indrukwekkend. Alsof deze leden al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn! Op Facebook (“dat is ons communicatiemiddel; daar zetten we alles op”) hebben we inmiddels kunnen lezen dat Sintcircus een succes was en dat zelfs de grootste ‘fan’ van het gele polo met RC Almere New Town-logo er niet onderuit kon…

Gefeliciteerd met deze mooie dag en heel veel succes met de volgende mooie projecten. Wij danken jullie voor zoveel high energy en komen snel terug voor de specifieke input voor ons Bookazine!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten