donderdag 3 november 2011

2 november 2011

Groeten uit RC Hardenberg
Niet alleen verrast, maar ook een beetje ontroerd, waren we toen een van de clubleden ons uitgebreid uitgeleide deed naar de parkeerplaats en zelfs het portier van de auto voor ons opende. De nadrukkelijke en eerlijke gastvrijheid van RC Hardenberg hebben we in ons hart gesloten. Dit afscheid was het sluitstuk van een ontzettend gezellige en informatieve avond.

Wat is het heerlijk om gewoon lekker te kletsen, ervaringen uit te wisselen en weer nieuwe inspiratie te krijgen. De club timmert de laatste jaren goed aan de weg op het gebied van PR en daar is het letterlijke visitekaartje van de club een mooi voorbeeld van: een uitnodigend kaartje met kort en bondig wat RC Hardenberg doet en inhoudt. “Dan kun je het ergens over hebben” Inderdaad, je hebt iets tastbaars in je handen en stof tot spreken. En dat gaat heel goed met enthousiaste leden die trots zijn op hun projecten (ook samen met andere clubs) en deze trots doorgeven! De dienstbaarheid vonden we in alles terug, zelfs op de website, waar alle tools om te downloaden alvast in de menubalk staan. Het zijn ook de kleine dingen die het doen!

Een mooie en interessante lezing een van de leden –waarin werk en persoonlijk leven draadloos verweven waren- zorgde voor herinneringsmomenten, maar ook voor even weer die andere kijk op de elementen vuur, aarde, lucht, en vooral water.
Wij danken iedereen voor de bijzonder goede zorgen (“dit zijn maaltijden!”) en al het goeds waar we binnenkort samen vervolg aan gaan geven in het Bookazine. En ja, als we terugkomen, maken heel graag gebruik van de uitnodiging om samen met de bakker een boswandeling over grens te maken. Wij nodigen jullie alvast uit op onze site
http://www.roterend-en-inspirerend.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten