donderdag 3 november 2011

1 november 2011

Groeten uit RC Zwolle-IJsselland
Ja, weer zo’n mooie historische locatie en nu in het hart van de stad van de blauwe vingers . De verwijzing naar deze bijnaam van Zwolle werd ons ingegeven omdat we meteen bij binnenkomst helemaal in de wereld van het cultureel erfgoed en de museale schatten werden gedompeld. Inclusief een exclusief lokaal bier (Agnietenbier) waar we helaas niet van konden proeven, omdat we net op de verkeerde plek waren… En een paar dagen te vroeg of te laat.  Een club met goede drive en mooie projecten, waaronder het Windesheim-concert en wandelen voor water. Maar ook hoe je door de mouwen op te stropen een bijdrage kan leveren aan de realisatie van een nieuwe belevenistuin bij een dagbehandelcentrum voor jonge kinderen. En ook prachtige voorbeelden van leden die hun classificatie een andere wending durven te geven en daarmee tegelijkertijd ook een invulling aan het Rotaryschap geven: serve above self.

De avond stond in het teken van de psychotherapie. Aan de hand van een aantal filmfragmenten over een ‘doorsnee’ Amerikaans gezin werd een beroep gedaan op onze zelfwerkzaamheid, interpretatievermogen en kregen we en passant een kijkje in de keuken van de psychotherapeut.

We kijken terug op een mooie avond en danken de leden van RC Zwolle-IJsselland voor de goede zorgen! We houden graag contact over inspirerende zaken die we graag een plek geven in ons Bookazine. We nodigen jullie alvast uit in onze keuken op
http://www.roterend-en-inspirerend.nl

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten