zondag 6 november 2011

4 november 2011

Groeten uit RC Eerbeek-Zutphen
Een vrijdagmiddaglunchclub in de prachtige herfstzon, kleurrijk en met een zachte bries. Het najaar is mooi, maar de beelden, kleuren en verhalen van de gastspreker waren betoverender.

Wat ons betreft vallen we met de deur in huis door het laatste deel van ons bezoek te introduceren en bij het eind te beginnen. We worden tijdens onze tour vaak verrast, omdat we meestal niet weten wat er op het programma staat. Vandaag werd onze werkweek wel heel bijzonder afgesloten met een presentatie van de zoon van één van de (jarige) clubleden. Hij besloot een langgekoesterde wens te ‘verzilveren’. Vaste baan opgezegd en een nieuwe rugzak gekocht om de Zijderoute te ervaren. Over land. Een bijzonder en indrukwekkend reisverhaal waarin de belevenissen als kostbare draadjes werden verweven tot een ervaring waar we allen stil van werden. De mooiste stoffen tot nadenken, op alle fronten.

De voorzitter kondigde bij aanvang aan dat het een mooi programma zou worden en dat ze zich er op verheugde. Inderdaad!  Maar de hele bijeenkomst was mooi. Wat een positieve spirit! De trotse mededeling dat de attendance deze middag maar liefst 80,5% bedroeg, citeren we dan ook graag in deze groeten uit.  

Met nog steeds de imponerende beelden op ons netvlies danken we iedereen van RC Eerbeek-Zutphen voor een waardevolle middag, die –voor ons- uiteraard weer te kort was. We hadden nog met velen willen (na)praten. Maar dat doen we per mail en we hopen vanuit jullie club ook iets bijzonders voor ons Bookazine te mogen ontvangen (zie http://www.roterend-en-inspirerend.nl/ ) Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten