zaterdag 1 oktober 2011

27 september 2011

Groeten uit RC Reeuwijk

aan de einder wuivend riet
tegen het zacht trillen van de horizon
hoe een bijzondere avond begon

wachtend op wat kwam in het mauve avondlicht
en genietend van de avondzon
een omarming van het uitzicht
en het inzicht omarmend

En zo begon ons bezoek aan RC Reeuwijk. Soms mag je wel eens afwijken van ‘het schrijfstramien’. Te vroeg aanwezig betekent kijken en wachten. Een mooiere locatie konden we ons qua te vroeg komen niet wensen.  Al nazomerend maakten we kennis met de leden van RC Reeuwijk. Poëtisch raakten we meteen in een sfeer die –bleek achteraf- helemaal klopt met de emotionele impact van deze club. Deze laat zich moeilijk in een paar woorden omschrijven. Ook wij hebben wel eens moeite om de goede woorden te vinden om te zeggen hoe waardevol een clubbezoek kan zijn. Deze avond was heel speciaal.

Ons project en onze missie liepen naadloos over in het programma van vanavond. Met het vertonen van de DVD (wat is Rotary) in het kader van ledenwerving en verjonging, kwamen we toch met z’n allen tot de conclusie dat ook zo’n DVD bijdraagt aan het imago dat we juist willen doorbreken… En hoe belangrijk het is hoe je je als club naar buiten toe profileert en presenteert!

We zien met buitengewone belangstelling de bijdragen voor ons Bookazine uit RC Reeuwijk tegemoet. Gezien de verschillende talenten zal dat vast heel mooi geschreven werk opleveren! We danken jullie voor een hele mooie avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten