donderdag 20 oktober 2011

11 oktober 2011

Groeten uit RC Tilburg-Oost
Bijzonder om na afloop met een mooi mooi boekwerkje over de club naar huis te gaan en de garantie dat een van de leden absoluut iets voor het Bookazine wil schrijven! Wij houden van aanpakken, de leden van RC Tilburg-Oost ook! De club is trots op haar actieve en strategische ledenwerving en dat gaat de laatste tijd heel goed: zoals op deze dinsdag de 11e oktober waarop een nieuw lid wordt geinstalleerd. Hij is jong en heeft zich goed ingelezen in de principes van Rotary. En dat geeft meteen een goed klankbord.

We zijn helemaal onder indruk van de speelse en communicatieve acties die aan de onderlinge betrokkenheid al het goeds doen. De website is ondertussen voor iedere belangestellende toegankelijk en ook hier duidelijke en aansprekende taal. Zo kun je je dus ook profileren! Proficiat. In het kader van ons clubbezoeken-project is dit weer zo’n bijzonder waardevolle en inspirerende middag. Zoals de club zelf ook al zegt op de site: een lunchclub biedt inspiratie voor de rest van de dag en lunchen moet je toch. En daar rijden we dan heel graag ‘een stukje’ voor om!

Dank voor alle goede zorgen, een uitstekende lunch en het moois dat we van jullie gaan krijgen! Zie http://www.roterend-en-inspirerend.nl/ voor alle info omtrent ons project

Geen opmerkingen:

Een reactie posten