woensdag 22 juni 2011

20 juni 2011

Groeten uit RC Woudrichem
Bijzonder om filevermijdend en langs uiterwaarden ineens in een hele andere wereld terecht te komen. De grijze wolken die Zeeland en de rest van het land het afgelopen weekend tartten, kropen tegen zessen in hun schulp en zetten ons en een aantal leden van RC Woudrichem heerlijk in de avondzon. Op een wel heel mooi terras van een wel hele mooie locatie…  Ja, dan begint de avond heel goed.
De kroonluchters binnen waren van designershand en teruggebracht tot de essentie. Anders zouden we in dit bericht weer over kristallen en briljanten zijn begonnen. Want dit was weer zo’n avond in de orde van juweeltjes en pareltjes: oprechte gezelligheid, saamhorigheidsgevoel, fijne gesprekken. Een club met historie. Een gemengde club die ongewenst vrouwloos is (de laatste drie vrouwelijke leden moesten wegens verhuizing hun lidmaatschap opzeggen) En een club met een heuse boekanier, die –omringd door velerlei inspiraria- een bijdrage aan ons Bookazine wil leveren!

Het mag duidelijk zijn dat we weer een fijne avond hebben beleefd –ook vanwege een heel mooi levensbericht- en dat we de leden van RC Woudrichem bijzonder erkentelijk zijn voor hun warme ontvangst en de goede zorgen…. Wij houden heel graag contact!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten