donderdag 16 juni 2011

15 juni 2011

Groeten uit RC Helmond-Regio
Een hartelijk ontvangst op een mooi terras in Helmond. Erg knap dat een blanco club het presteert om in een tijdsbestek van 10 minuten ons helemaal ‘plat’ te krijgen met inspirerend verhaal over hun ledenwerving van de afgelopen jaren. Kijk, daar hebben wij niets aan toe te voegen; daar kunnen we met z’n allen iets van leren! Yes! Ook een beetje begrijpelijk dat onze introductie tijdens de inzit (“we komen voor de gezelligheid”) hier en daar wat sceptisch geïnterpreteerd werd. RC Helmond-Regio heeft de afgelopen jaren letterlijk en fanatiek z’n/d’r  nek uitgestoken om te kijken hoe ze de veroudering in konden halen (of hoe ze op ons project konden anticiperen, gezien de gretigheid van de voorzitter om maar liefst een heel hoofdstuk van het boek voor zijn rekening te willen nemen) Goede tools om te laten zien wat Rotary is! En met zichtbaar goede resultaten. Het is dan heel mooi om te zien dat diverse clubleden dit graag wilden delen.

We checken van te voren nooit het programma als we een clubbezoek ‘prikken’, maar we treffen het wel vaak! Vanavond een gastspreker die op overtuigende wijze sprak over de bezieling in reorganisatietrajecten en dat ook goed wist te vertalen naar het beeld over Rotary. Sta als club even stil bij wat je bent, wilt, denkt te zijn en wat je wilt bereiken. Daar mochten we met z’n allen even mee stoeien.

Dat het met de gezelligheid helemaal goed zat, hebben we gedeeld & gevoeld!. De gesprekken waren verrijkend, evenals het verhaal van de gastspreker (in relatie tot onze missie). Wat ons betreft veel stof tot vervolg! Heel veel dank voor de goede zorgen, de vanzelfsprekendheid en de inspiratie. We ‘tackelen’ een aantal van jullie leden voor een bijdrage aan het bookazine en houden contact, graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten