dinsdag 7 juni 2011

07 juni 2011

Groeten uit RC HoornHeel bijzonder dat maar liefst 7 clubs uit de regio een succesvolle RYLA hebben georganiseerd en dat vanuit de terugkoppeling de oprichting van een Rotaract wordt gestimuleerd. En: dit was de 50e club die we bezochten! Dus in het kader van onze missie een heel mooi thema om mee verwelkomd te worden.

Een fijne en warme club, en bovendien heel actief! We spieken achteraf vaak even op de sites van de clubs die we bezochten. Hoorn geeft veel opvallende projecten, veel info. We leerden tijdens de maaltijd een nieuw woord: Beagle Boxx. Of: hoe het wachten in het ziekenhuis veraangenaamd kan worden. Een mooi project. En toen: een voordracht van een van de leden. Je hebt sprekers en sprekers. Wij hebben iedere minuut, iedere seconde geboeid geluisterd en gekeken naar een bijzonder oprecht verhaal. Bewondering voor de drive en passie, maar ook voor de wijze waarop de basisprincipes van Rotary in deze steeds terugkwamen. In de veronderstelling dat we hiermee recht doen aan wat we hebben gehoord, kunnen we ook met recht zeggen dat we deelgenoot waren van waardevolle momenten.

We kijken terug op een hele speciale middag. Voor ons een extra speciale vanwege die 50. Speciale dank ook aan de voorzitter die ons na afloop visioenen van stapels bookazines in de boekhandels in de regio bezorgde. Ja, wij kunnen goed visualiseren! Wij houden contact over het vervolg en hopen dat jullie Rotaract-traject succesvol wordt! We bedanken iedereen van RC Hoorn voor de goede zorgen en de gezelligheid! Tot later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten