woensdag 15 juni 2011

09 juni 2011

Groeten uit RC Capelle aan den IJssel
Heel bijzonder om te gast te zijn bij de enige club –zo dichtbij- waarvan de vlag op zowel de Zuidpool als op de Noordpool wapperde. Zoals we steeds al zeggen: we komen iedere keer toch zulke bijzondere mensen tegen… En we houden van uitersten. We kennen deze buurfellows natuurlijk al heel lang (we treffen elkaar jaarlijks ergens, we deden een aantal jaren geleden een NGE-project met ze en in september gaan we samen golfen), dit was weer een aangename verrassing. En deze krijgt absoluut een plaats in het Bookazine!

De terugkoppeling van de Tafels van Zes gaf veel herkenbare zaken. Opvallend dat blijkbaar dingen “ geografisch gezien”  in de lucht hangen; des te waardevoller dat een redelijke vertrouwde setting voor beide partijen blijkbaar geen belemmering is om dingen open uit te spreken. Beter een goede buur dan een verre vriend. En vanwege de korte afstand en het heel gezellig en fijn nakletsen met die en gene hadden we beter de fiets kunnen pakken. Had gekund!

We willen de Capellenaren hartelijk danken voor het vertrouwde welkome ontvangst & de goede zorgen en we komen elkaar binnenkort weer tegen!  En in het Bookazine in de sneeuw! Laten we afspreken dat we de boeken met een slee komen brengen. Moet kunnen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten