woensdag 31 augustus 2011

30 augustus 2011

Groeten uit RC Nieuwkoop

Zo, na een lang zomerreces heel bijzonder om weer helemaal ondergedompeld te worden in een fijne sfeer… We realiseerden ons ook meteen dat we dit de afgelopen weken gemist hebben. We troffen in Aarlanderveen (waar we via de meest toeristische route heen zijn gereden; om het vakantiegevoel nog even vast te houden) een gezellige inloop met maar liefst acht andere gasten. De vijfde dag in de maand is voor veel clubs de gelegenheid om iets afwijkends van het programma te doen: RC Nieuwkoop nodigt gasten uit. Gastvrijer kan het niet. We spraken met een aantal trotse partners van Rotarians die de club destijds oprichtten, een voormalig lid dat nog regelmatig komt buurten. Een echtgenote die een paar keer vroeg: “Hebben jullie het naar je zin?” Volmondig ja! We hebben het heel erg naar onze zin gehad. Dit clubbezoek was een goede start van ons laatste kwartaal.

We troffen leden met veel drive en energie, we spraken over aangrijpende dingen, maar hoorden ook mooie anekdotes. We ervaarden een zeer relaxt tempo en toen de avond tegen half 10 eindigde, veerden een aantal commissieleden op om nog even inspirerend te vergaderen.

Op de terugreis zeiden we tegen elkaar: “We zijn weer thuis!” en we bedanken de aanwezigen voor een mooie avond en veel aanbod voor de inhoud van het Bookazine (waar we dankbaar gebruik van willen maken!) Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten