woensdag 3 augustus 2011

25 juli 2011

Groeten uit RC VlaardingenEen mooi uitzicht over de Waterweg en heel prettig ontvangst viel mij ten deel. RC Vlaardingen ligt een stukje stroomafwaarts ten opzichte van onze eigen clublocatie. De communicatie over en weer voelde direct goed.
De spreker van deze avond had al in de vooravond een tipje van de sluier opgelicht. Hij heeft al 14 reizen uitgevoerd voor PUM (Netherlands Senior Experts) om zijn vakmanschap in te zetten voor de gemeenschap in Afrika. Gepensioneerde managers en experts stellen zich via PUM beschikbaar voor assistentie en kennisoverdracht aan ondernemingen en instellingen die behoefte hebben aan specialistische kennis en ervaring die ter plaatse onvoldoende voor handen is. De adviseurs zijn onafhankelijk en doen hun werk belangeloos; ze ontvangen geen financiële vergoeding voor hun diensten. Een fabrieksmatig proces als inzet om de levensstandaard te verbeteren met kleine aanwijzingen die van grote waarde blijken te zijn. Met dank aan de voorzitter.: zij heeft mij duidelijk gemaakt -dat wanneer je de juiste doelen stelt- deze ook bereikt kunnen worden. Niet alleen door de mouwen op te stropen, maar soms ook een jasje uit doen.

In deze vakantieperiode zoeken ook deze clubleden de nabijgelegen buren op om samen te delen. Rotarians gaan bij elkaar op bezoek. In clubverband maar ook individueel. Vele clubleden doen mee aan in plaats van praten over de bijzondere projecten ook buiten Rotary ingezet. Dat maakt Rotary waardevol.

De PR blijkt in goede handen en de toegezegde steun aan ons project roterend en inspirerend zal zijn wordt vervolgd. Een van de thema’s: “ Moeders en dochters”, sluit wel heel erg aan bij de PR afdeling van deze club.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten