dinsdag 31 mei 2011

26 mei 2011

Groeten uit RC Oosterbeek
Bijzonder om –zomaar- weer getuige te zijn van een heel bijzonder verhaal. Zomaar iemand die in de voetsporen van de gedrevenheid van zijn overleden zoontje een stichting heeft opgericht om het leven van terminaal zieke kinderen extra in te kleuren met bijzondere speeltoestellen. Soms ben je dan even stil. En dankbaar dat je er voor elkaar kunt zijn. Door te luisteren en dingen door te geven.

RC Oosterbeek presenteerde zich deze avond aan ons als een actieve club met ook een aantal jonge leden. Hele inspirerende gesprekken, maar het was vooral heel gezellig! Met de Stuwalloop in het vooruitzicht (deze vond 28 mei plaats) stond het eerste deel van de bijeenkomst in het teken van de laatste hand- en spandiensten voor dit evenement. Wij zijn altijd weer blij als we zien hoe de clubs lokaal actief zijn. Handen uit de mouwen en taarten bakken die je kunt verkopen! De opbrengsten gaan dit jaar naar de medische posten in Kenia. Het lopen krijgt dan weer even een andere betekenis, te weten hoeveel kilometers de mensen in Kenia moeten afleggen om een klein beetje medische zorg te ontvangen.

Uiteraard waren we ook hier na n het eind van de bijeenkomst nog lang niet uitgepraat met die en gene, dus wordt vervolgd!  

We danken iedereen voor een heel aangename en gezellige avond en komen graag terug op een aantal aanzetjes die zijn gedaan t.a.v. het Bookazine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten