donderdag 14 april 2011

14 april 2011

Groeten uit RC Culemborg
Bijzonder om voor de tweede keer vandaag met de neus in de herenclub-boter te vallen. (ok, hadden we ons huiswerk maar beter moeten doen… zie ook http://roterendinspirerend.blogspot.com/ )  Al was het vanavond Betuwe in plaats van Veluwe. Slechts 2 letters verschil, maar wel een overeenkomstige saus. Verschillende ingrediënten, maar toch: herenclub!

Echter, hier kunnen we het niet nalaten er toch iets verder op door te ‘sudderen’. En wel het volgende: laat nu nét vorige week in deze club de stemming over het toelaten van vrouwen in de club zijn geëindigd in 14-15… Gezien het aantal vrouwen tijdens de inloopborrel (in een van de mooiste locaties die we tot nu toe tegenkwamen) aan de bar, zouden we bijna denken dat er een teaser-campagne richting de 15 tegenstemmers was opgezet. Helaas bleken het dames van een andere club te zijn, en deze dames mochten van dezelfde bar gebruik maken, vandaar. Omdat bijna iedere RC-Culemborger bij binnenkomst wat verward keek (“we hebben toch tegengestemd?”) en ook bijna iedere RC-Culemborger  over de stemming sprak, nemen wij de vrijheid om er een anekdotische kwinkslag van te maken en er met een voorzichtige garde even door heen te roeren!

We danken iedereen oprecht voor een heel gezellige, maar vooral warme avond. We waren deelgenoot van een zeer persoonlijke hartenkreet en een heel mooi levensbericht. Ook dat is goed om te vermelden: samen delen. We zijn erg blij met de spontane reactie van de voorzitter om binnen de club diverse input te verzamelen voor het bookazine! Dus ook hier weer: wordt vervolgd! Dank voor de goede zorgen vanavond. We komen graag een keer terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten