zondag 3 april 2011

1 april 2011

Groeten uit RC Hoogeveen
Heel bijzonder om eens een keer zo’n jonge toffe peer voor de club te zien! Ervanuitgaande dat de voorzitter zich in deze bewoordingen kan vinden –want zo was de sfeer- is het tevens een goede vertaalslag naar een van de missies van ons clubbezoeken-project. Hoe onder de indruk waren we dan ook van de aanpak van RC Hoogeveen ten aanzien van de ledenwerving. Op een zeer adequate en professionele manier zijn in korte tijd maar liefst vijf leden geïnstalleerd! Dat is inderdaad aanpakken, met positief resultaat. We waren getuige van de installatie van de laatste twee van deze vijf nieuwkomers, waarbij de uitspraak van één  “hoe meer ik me de laatste tijd in Rotary heb verdiept, hoe mooier Rotary geworden is ’ uiteraard treffend is. Met een nagelschaartje werden hilarisch gaten ‘geboord’ in de revers om de speldjes op te kunnen prikken. Zo heeft iedere voorzitter zijn eigen stijl.

Een uiterst prettige en relaxte clubbijeenkomst in een prachtige bosrijke omgeving, waarbij het toch ook eens leuk is om wat lokale zaken te benoemen die met deze club verbonden zijn (we reizen niet voor niets door het hele land). We maakten kennis met het begrip plaudermeeting. Het Duitse plaudern geeft in de woordenboeken een redelijk keurige vertaling. De club heeft het echter een beetje omgebogen naar ‘ouwehoeren’ (de Duitse grens is tenslotte nog eind weg). Maar we waren vooral onder de indruk van een prachtige attendancekaart. Een wel zeer aangrijpende foto van een even aangrijpend oorlogsmonument in de directe omgeving. Ook zo kun je je als club afficheren met de community. Na afloop deze hele fijne clubbijeenkomst hebben we dan ook het monument bezocht. We waren erg onder de indruk.

We willen iedereen heel hartelijk danken voor de bijzondere gastvrijheid en gezelligheid. Zoals beloofd komen we op het ledenwervingsbeleid terug; een belangrijk item voor het bookazine, waarbij we de input van RC Hoogeveen graag willen gebruiken! Dus wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten