woensdag 16 maart 2011

16 maart 2011

Groeten uit RC Hengelo-Driene
Bijzonder om na een lange reis midden in een heel vanzelfsprekend en harmonieus geheel terecht te komen. Tijdens de bijeenkomst viel de maatschappelijke betrokkenheid op. Niet alleen door de voordracht van de gastspreekster, waarin vele facetten van het lokale maatschappelijk verantwoord ondernemen werden belicht (en ook de participatie van diverse clubleden), maar ook door de community-activiteiten én door de betrokkenheid met de Rotary Doctors. Met een ex-gouverneur in de club die in Kenia ontzettend veel werk verzet, is dat bijna vanzelfsprekend. Des te mooier om te horen dat onze tafelgenoot ook de reis naar Garissa-Kenia maakte: niet als arts, maar als technische man.  “Er is daar zoveel te doen, dus ik heb heel veel gedaan”.
Omdat we in Hengelo waren, tapte een van de oudste leden (classificatie bierbrouwerij) de soep. Iets wat hij –volgens de voorzitter- iedere week doet. Omdat dat ooit zo gegroeid is. En dat zijn dan weer van die aardige extraatjes die bij de historie van een stad en de club horen!

En als extraatje aan de voorzitter een link naar ons blog, omdat het geen toeval kan zijn dat hij
-                      en in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft gewoond
-                      en na onze uitleg van ons project vroeg: “Zijn jullie ook al in Geleen geweest?” Waarop wij verbaasd en volmondig JA konden antwoorden (RC Geleen was zijn vorige club…)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten