maandag 14 februari 2011

11 februari 2011
Groeten uit RC Maarssen-Breukelen
Heel bijzonder hoe een zorgvuldig diamanten randje deze clubbijeenkomst omlijstte: de club bestond 60 jaar. Het werd bescheiden gevierd met een borrel vooraf en een heerlijk dessert. En aan ons de taak om deze bescheidenheid te vertalen na een hoeveelheid van flonkerende briljantjes die tijdens dit clubbezoek als een prettige sterrenregen op onze schouders viel.

De bijeenkomst stond in het teken van Vocational. De inkomend-inkomend-gouverneur zat aan onze tafel en haar visie op haar invulling naar de club maakte ons gelukkig, evenzo de reacties vanuit de leden: wederom een fijne kleurrijke nevel van robijntjes en saffiertjes en andere edelstenen die het jubileumlijstje van vandaag completeerden.  Het enthousiasme van een van de leden toen we afscheid namen:”We gaan taxiën, hoor! We verheugen ons op het halen en brengen van Trudie”  Doelend op het schema van de clubbezoeken van de inkomend-inkomend gouverneur.

We vergeleken deze clubbijeenkomst met een mooie geslepen steen: alle facetten in evenwicht en zoveel mooie symmetrie. Het taxiën bleek ook uitgangspunt van het lustrumfeest in mei: mensen slecht ter been in staat stellen de plaatselijk kunstroute te kunnen bezoeken. Naast de lokale zaken ook aandacht voor het Interland Seminar Ondernemend Suriname, een persoonlijk verhaal tijdens de lunch van een van de clubleden over zijn ervaringen in Cairo.

Als je zo’n mooie steen draait in het licht, vang je heel veel reflectie(s)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten