zondag 3 april 2011

1 april 2011

Groeten uit RC Emmen.
Heel bijzonder om meteen een goed statement mee te krijgen voor ons project en het bookazine: begin altijd met te vertellen wat Rotary is, doet en wil doen, in plaats van te onderstrepen wat Rotary vooral niet (meer) is. De enig manier om van de grijze clichés af te komen. Vooruit kijken! Dank, Onno.

Een clubbijeenkomst in een wel heel prettige sfeer, mede veroorzaakt door het feit dat RC Emmen een vrijdagavondclub is, bevestigen onze tafelgenoten. De vrijdagavond is toch het moment in de week dat je op een ontspannen manier de week van je afschudt. En gasten die helemaal uit Nieuwerkerk aan den IJssel komen (‘Dat is ver!” was het eerste half uur de meest gehoorde opmerking) worden fantastisch ontvangen. In aanloop naar de onlangs georganiseerde Discon hebben sommige clubleden (samen met willekeurig andere Rotarians in het district) een andere club bezocht. Een initiatief dat ons uiteraard erg aansprak. En ook hier geldt een ander cliche: het is altijd goed om je benen een keer bij een ander onder de tafel te steken!

Wij kijken wederom terug op een zeer aangename avond en danken iedereen voor de buitengewone gastvrijheid en gezelligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten